Co takiego wydarzy się, gdy wybierzemy kulinarną podróż, odkrywając lokalnie rosnące dzikie rośliny i wspólnie poszukamy ich zastosowania w kuchni, eksperymentując i otwierając się na kreatywność, bawiąc się przy tym smakami, teksturami i różnymi formami gotowania? Dowiecie się, uczestnicząc w warsztatach.
Warsztaty poprowadzi: Urszula Halszka Jusianiec
Zapraszamy!
Udział nieodpłatny.
Zapisy / więcej informacji:
fundacja.hydropolis@gmail.com
Terminy:
18 czerwca 2025 r. (środa), godz. 17:00-19:3021 czerwca 2025 r. (sobota), godz. 12:00-14:30
Miejsce:
Dom Kultury w Woźnicach, Woźnice 11A
Wydarzenie na Facebooku: „Polsko-hiszpańskie warsztaty dzikiej kuchni!”Projekt: „Archetyp twórczyni. Snucie opowieści o sztuce kobiet”
Warsztaty realizowane w ramach projektu pn. „Archetyp twórczyni. Snucie opowieści o sztuce kobiet”.
Dofinansowano ze środków Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego w ramach programu dotacyjnego SYNERGIE.